lauantai 1. maaliskuuta 2014

KUOLLEISTAHERÄTTÄJÄ

Paljon on tapahtunut viimeisen postauksen (joka häpeäkseni tapahtui viime kesänä), mutta lukemisintoni ei ole kadonnut mihinkään, vaikka aikaa onkin ollut vähemmän. Luonnollisesti on sitten käynyt niin, että olen mieluummin lukenut kuin raportoinut lukemaani, kun aikaa ei ole ollut turhan paljon.

Viime vuosi oli kyllä lukemisen kannalta muutoinkin aika hidas. Opiskelupaikan vaihtuminen ja muutto uuteen kaupunkiin nielaisivat suuren osan syksyä, ja kevättä rytmitti lähinnä pääsykoekirjojen lukeminen. No, nyt on taas aikaa, kun sitä väkisellä itselleen tekee - ja pääni nyt räjähtäisi, jos lakkaisin lukemasta myös huvikseni. Suoraan sanottuna en silti tiedä, kuinka aktiivista bloggaamiseni kirjojen suhteen tulee olemaan, mutta yritän parhaani myös jatkossa.

Kunnianhimoinen tavoitteeni vuodelle 2014 on 200 kirjaa, ja olen jo nyt jäljessä. No, ehkä tästä vielä sitten noustaan jotenkin. Lukunopeuteni alkaa ilokseni palata jälleen vanhalle tutulle tasolle jota se oli joskus muutama vuosi sitten kolmensadan kirjan vuosina, ja englanninkielisen tekstin lukemisvauhtinikin on parantunut sen verran, että pidän tavoitettani realistena, joskaan en helppona.

Tämä nyt on lähinnä "Olen elossa!"-postaus, palailen itse kirjoihin pian.

Kirja, jonka nimen varastin otsikoksi, on muuten Oskar Reposen kirjoittama erinomainen suomalainen kauhukirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksia, risuja tai ruusuja!